Assalamualaikum :D

LOMO CAMERA So0o0o cutee ~ !!!

                          


                                 LOMO Camera ~ ~ !!
                                 Aig0o,, s0o damn cuteeee~ !!
                                 i bet all gurlz (especially) must craving for this camera,,
                                 instead of diselar (DSLR) camera lahh kan,, =)





0mo~ Very the c0lourful ~




this one is called Mr. Pink


FishEye


FishEye 2


FishEye by Paul Smith


Goshh ~


Gold Lomo Camera


cute gilaa ~




Lomo Holga


X-Version Pocket Mini Digital Lomo Camera






kan??? cute kan??

i wanna own all this......

kalau lah aku kaye,,, waa~



nice la camera nie,, cute,cantik,colourful,byk design,harga pun x lah mahal gilaa mcm camera diselar (DSLR) tuhh,, maklomlah aku nie bukannye anak Tan Sri ~

btw,, sebenarnya ade banyak lagi design lomo camera ne,,
tapi aku dah tak larat nak upload...



nak tahu lebih lanjut?? ape susah?? abang go0gle kan hado..... =)


ok byee ^^




p/s : korang da tau ea pasal camera ni?? hhe katak bawah tempurung lah aku ne kann

2 comments:

  1. huhuhu.. uniq nye... igooo... ^^,

    ReplyDelete
  2. nur : aah kan,,cute, unique,waa na satu~! hehe

    ReplyDelete